Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток взяв участь у церемонії 14-го «Національного морського рейтингу України»
27.05.2021

21 травня в Одесі відбулася урочиста церемонія нагородження переможців 14-го «Національного морського рейтингу України» за підсумками роботи водного транспорту в 2020 році.

Більше десяти років Національний морський рейтинг України є найавторитетнішою морською премією, яка відстежує і відзначає досягнення представників вітчизняної портової галузі та індустрії водного транспорту.

У церемонії взяли участь понад 250 найкращих фахівців в області портової перевалки вантажів, контейнерної логістики, експедирування вантажів та морського агентування, які своїм баченням і реалізованими проектами прокладають траєкторії розвитку морегосподарського комплексу України.

Банк Восток не випадково став учасником церемонії, адже серед клієнтів банку є багато представників транспортних компаній, операторів терміналів, лінійних агентів, експедиторів, та інших працівників галузі. Тому церемонія нагородження переможців «Національного морського рейтингу України» стала для банку чудовою нагодою поспілкуватися з потенційними і вже діючими клієнтами, докладніше дізнатися про їхні потреби та запропонувати найвигідніші та найзручніші форми співпраці.

Банк Восток пропонує професійні продукти та сервіси для транспортної галузі, перевірену роботу по платежах «день в день», професіональний валютний контроль, овердрафти до поточних рахунків, аналіз і фінансування інвестиційних проектів портової структури України.

«Однією з основних переваг Банку Восток – є той факт, що клієнти морської галузі є для нас зрозумілими і стратегічними. Ми знаємо їхні потреби, у нас великий досвід роботи з представниками даної сфери, і тому ми здатні приймати рішення швидше, ніж інші банки. При цьому, зберігаючи високу якість роботи і гнучкий підхід до кожного клієнта, ми також зберігаємо конкурентоспроможну вартість обслуговування», — повідомив провідний економіст Управління спеціальних проектів корпоративного бізнесу Кардашов Віталій.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie