Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток названо Народним Банком на премії FinAwards2021
31.05.2021

21 травня в Києві відбулася 4-та церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2021. Банк Восток взяв участь у номінації «Народний Банк» та увійшов у п’ятірку переможців.

FinAwards – це щорічний конкурс, який визначає найкращі фінансові компанії в реалізації продуктів, передових технологій і клієнтських сервісів. Засновники премії популярні сайти України про фінанси та інвестиції Minfin.com.ua і Finance.ua, а організатор – BankOnline.

За звання «Народного банку» цього року боролися 11 банків, які піклуються про свою репутацію, надають кращі клієнтські сервіси та мають кваліфікований, ввічливий персонал для роботи з клієнтами. Банк Восток було відібрано у п’ятірку лідерів номінації разом з іншими банками України, як банк, для якого клієнти – головна цінність.

Параметри банків з найвищою якістю обслуговування клієнтів роздрібного бізнесу вираховувались через відгуки відвідувачів сайту «Мінфін». Модератори сайту регулярно оновлюють Рейтинг народних банків за підсумками коментарів користувачів.

Банк Восток вдячний клієнтам за довіру, та в свою чергу гарантує надавати якісний клієнтоорієнтований сервіс, та усі необхідні банківські послуги, слідуючи останнім інноваційним технологіям.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie