Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток взяв участь у конференції GRAIN UKRAINE 2021
08.06.2021

Співробітники Банку Восток на чолі з Головою Правління Банку Восток Мороховським Вадимом і Заступником Голови Правління Мороховською Лією стали учасниками аграрної конференції, яка відбулася 4-5 червня в Одесі.

Конференція GRAIN UKRAINE – міжнародна галузева платформа для діалогу найбільших представників агроринку, керівників українських агропродовольчих компаній, комерційних та інвестиційних банків, а також технологічних трендсеттерів в агросфері.

GRAIN UKRAINE існує з 2016 року. Цього року головною темою конференції оргкомітет події обрав Future Grain, а отже перші особи галузі обговорювали останні тренди аграрного ринку, а також розвиток стійких бізнес-моделей і впровадження технологічних агроінновацій.

«Підтримка малого і середнього бізнесу, особливо аграріїв, є одним із ключових пріоритетів в роботі Банку Восток. Ми зацікавлені в динамічному розвитку підприємств агропромислового комплексу України, тому Банк Восток, будучи учасником провідних державних програм підтримки бізнесу, пропонує компенсацію % ставки, вартості сільгосп.техніки та інвестиційні кредити для цілей оновлення основних засобів с\г призначення», — зазначив Голова Правління Банку Восток Мороховський Вадим.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie