Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток підтримає головний музичний концерт до річниці незалежності України
20.08.2021

За підтримки Банку Восток 22 серпня в Києві відбудеться унікальна музична подія – концерт-подорож “КОВЧЕГ «УКРАЇНА»: десять століть української музики”, що поєднає традиційну і класичну музику, шедеври українського образотворчого мистецтва і новітні технології.

Захід присвячено 30-й річниці незалежності України, у програмі концерту – архаїчні колядки і давні духовні наспіви, музика українського бароко і авангард ХХ ст., твори класиків і сучасних українських композиторів.

У концерті братимуть участь: великий симфонічний оркестр, 2 хори – чоловічий і жіночий, 8 солістів, 5 музичних гуртів, 30 тон сценічних конструкцій і LED-екран площею понад 50 кв.м. Гості концерту почують понад 20 шедеврів української музичної спадщини, “золоті” і “платинові” сингли країни за останні десять століть.
Особливою гостею концерту стане 85-річна співачка з Полісся Домініка Чекун, також серед відомих зірок української сцени: Сергій Жадан та гурт «ДахаБраха» зі спільною піснею, солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна, Wellboy, Джамала, Святослав Вакарчук та багато інших.

Музична програма буде супроводжуватись – голографічними проекціями та AR-ефектами доповненої реальності. А сцена з підйомними механізмами нагадуватиме обриси корабля-ковчега.

Для Банку Восток велика честь бути причетним до цього грандіозного заходу. Ми впевнені, що ця подія об'єднає не тільки українські музичні ритми минулого і майбутнього, але й об'єднає всіх громадян, які з трепетом і любов'ю ставляться до нашої країни, і націлені на збереження і розвиток культурної спадщини України.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie