Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
За підтримки Банку Восток в Одесі відбудеться концерт до 30-річчя незалежності України
09.09.2021

Банк Восток вже традиційно виступає постійним партнером культурних заходів в Одесі. Підтримка і фінансова допомога в організації концертів класичної музики – один з основних напрямків діяльності банку.

Цього разу ми раді запросити вас 27 вересня в 19:00 в Одеський національний академічний театр опери та балету, де пройде концерт українського вокального тріо «Tenors BEL'CANTO» в супроводі симфонічного оркестру Ігоря Знатокова.

На концерті одеситів і гостей міста чекатимуть видатні арії з італійських опер, неаполітанські пісні, відомий український, а також західноєвропейський естрадний репертуар.

«Для Банку Восток велика честь підтримати цей проєкт, приурочений до 30-ї річниці України, і подарувати нашому місту і його жителям можливість насолодитися чарівними оперними голосами під неймовірне звучання симфонічного оркестру. Особлива гордість для нас – допомогти реалізуватися цьому проєкту саме в Одесі, в одному з найвідоміших і розкішних оперних театрів світу», – повідомив Голова Правління Банку Восток Вадим Мороховський.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie