Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Клієнти Банку Восток зможуть безконтактно оплачувати покупки новим фітнес-браслетом Mi Smart Band 6 NFC
01.10.2021

Банк Восток у партнерстві з Mastercard відкриває своїм клієнтам можливість безконтактно оплачувати покупки за допомогою Mi Smart Band 6 NFC – нової версії популярного фітнес-браслета з функцією безконтактної оплати. Платіжний функціонал є спільною розробкою глобальних технологічних компаній Xiaomi і Mastercard та доступний ексклюзивно для держателів карток Mastercard.

Mi Smart Band 6 NFC – новий представник найпопулярнішої лінійки носимих пристроїв Xiaomi з акцентом на безконтактні платежі. Нова версія браслета отримала підтримку технології NFC, завдяки чому пропонує швидкий, безпечний та зручний спосіб оплати.  

Щоб налаштувати оплату карткою Mastercard від Банку Восток за допомогою Mi Smart Band 6 NFC, треба:

  • встановити мобільний додаток Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite та активувати обліковий запис з регіоном/країною «Україна»;
  • у вкладці «Пристрої» обрати «Фітнес-браслет Mi Smart Band 6» та активувати його;
  • у вкладці «Картки» заповнити дані Вашої картки Mastercard від Банку Восток та підтвердити авторизацію через SMS-повідомлення для завершення активації.

Щоб платити за допомогою Mi Smart Band 6 NFC, треба:

  • активувати браслет, натиснувши на сенсорну кнопку внизу екрана;
  • у меню обрати розділ «Картки» або ж швидко перейти до цього розділу просто свайпнувши з головного екрана вліво;
  • натиснути на стрілку, активувавши картку для оплати;
  • для оплати достатньо просто піднести браслет до платіжного терміналу. Після активації картка активна протягом 60 секунд або до моменту здійснення платежу.

Mi Smart Band 6 NFC пропонує у сукупності 30 різних видів тренувань, має низку функцій контролю за здоров’ям, а саме вимірювання кисню для забезпечення контролю за станом дихальної системи користувачів, розширені функції моніторингу сну, визначення рівня стресу та дихальні вправи, щоб допомогти користувачам контролювати своє загальне фізичне та психічне здоров'я.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie