Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток взяв участь у конференції «Вантажні перевезення річкою Дніпро»
05.10.2021

5 жовтня 2021 року в Києві відбулася VI міжнародна конференція «Вантажні перевезення по річці Дніпро. Вантажопотоки, інфраструктура, інвестиції». Організаторами якої виступили – ІС Промислові вантажі і ІС ISM.

Захід присвячений змінам на ринку вантажних перевезень по річці Дніпро. Наразі учасники ринку очікують швидкого вступу в силу закону України про внутрішній водний транспорт, прийнятого в грудні минулого року, і старту реформи річкових перевезень.

На конференції обговорювали, до чого готуватися учасникам ринку, чи стане цей довгоочікуваний закон каталізатором розвитку річкового транспорту, чи призведе імплементація річкового законодавства до додаткового тиску на українських судновласників, та чи дійсно спостерігається дефіцит перевалочних потужностей на Дніпрі.

У конференції, як і зазвичай, взяли участь всі ключові гравці ринку річкових перевезень по річці Дніпро: представники державних організацій, річкових портів та перевантажувальних комплексів, судновласників і фрахтових брокерів, виробників і експортерів, інвестиційних компаній, експедиторів, агентів, сюрвеєрів.

«Участь Банку Восток у цьому заході – це ще одна чудова можливість комунікації з нашими клієнтами, які є представниками різних напрямків транспортного бізнесу, в тому числі річкових перевезень. Також для нас важливо бути обізнаними щодо стану законодавчого регулювання сфери внутрішнього водного транспорту, та поточної ситуації на ринку річкового флоту», — повідомив Начальник управління корпоративного бізнесу ЦРД Банку Восток Галкін Андрій.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie