Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток нагороджено за розширення лінійки нових інструментів на ринках капіталу України
03.11.2021

На конференції ринків капіталу України «Перспективи та реалії в сучасному цифровому світі», яка відбулася 15 вересня у Києві, регуляторами та учасниками ринків капіталу було обговорено питання розвитку нових інструментів та створення ринкових продуктів.

Організаторами Конференції виступили Розрахунковий центр, Національний депозитарій України та Професійна асоціація учасників ринків капіталу та деривативів. ЇЇ відвідало понад 150 гостей, серед яких учасники ринків капіталу, представники Національного банку України та Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, міжнародних організацій, а також Верховної Ради України.

Після завершення офіційної частини Конференції організатори висловили подяку та відзначили памʼятними нагородами окремих учасників ринків капіталу, які зробили особливий внесок своєю участю у розвиток нових продуктів та технологій, створення нових інструментів або своєю активністю на організованому ринку.

Банк Восток отримав нагороду у номінації «За розширення лінійки нових інструментів на ринках капіталу України», адже протягом 2020-2021 років ми постійно шукали нові інструменти для розвитку інвестиційної діяльності. Банком було вирішено завести на український фондовий ринок казначейські облігації США та Мексики. Навесні 2021 року казначейські облігації були заведені до бази Національного депозитарію України на український фондовий ринок через західний депозитарій Clearstreem. Завдяки спільним зусиллям співробітників Банку Восток та Національного депозитарію України казначейські облігації США та Мексики стали доступними для вільного обігу.

Банк Восток продовжуватиме і надалі розширювати список інструментів на ринках капіталу України. Ми впевнені, що участь банку у конференції «Перспективи та реалії у сучасному цифровому світі» свідчить про правильно обраний напрямок розвитку нових інструментів на ринках капіталу та важливу роль Банку Восток у становленні нових можливостей.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie