Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток почав відкривати картки в рамках державної програми єПідтримка
12.01.2022

Відтепер усі громадяни України, які досягли 18 років і мають в застосунку Дія «зелений» COVID-сертифікат вакцинації можуть відкрити одну з карток Mastercard або Visa в Банку Восток та отримати 1000 грн грошової допомоги від держави за повну вакцинацію проти COVID-19.

Державні гроші можна буде витратити на: абонемент до спортзалу, квитки до кінотеатру, театру або музею, подорожі Україною потягом або літаком, книжки та інше. Гроші, не витрачені протягом 4 місяців, буде повернуто до державного бюджету.

Звертаємо увагу, що поповнення, перекази, зняття готівки, послуга «Накопилка» та оплата інших, не вказаних, категорій товарів з цією карткою неможливі.

Щоб отримати картку єПідтримка від Банку Восток, треба:

  • звернутися в найближче до Вас відділення  Банку Восток;
  • відкрити рахунок єПідтримка для виплати 1000 грн;
  • оновити або встановити додаток Банк Восток;
  • подати заяву на отримання допомоги у застосунку Дія, обрати картку Банку Восток. Після цього кошти будуть зараховані протягом 10 календарних днів.

Детальніше: https://bankvostok.com.ua/private/cards/card-e-support

Якщо Ви обрали картку Банку Восток та отримали повідомлення про реєстрацію заявки у застосунку Дія, але не отримали 1000 грн в зазначені строки, звертайтесь у службу підтримки Міністерства економіки України за номером гарячої лінії: 044 596 68 53 (з 9:00 до 18:00) або напишіть листа на електронну пошту: ​meconomy@me.gov.ua

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie