Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Операційний регламент Банку Восток з 01.04.2023
06.04.2023

Інформуємо про операційний регламент Банку Восток з 01.04.2023.

Операційним днем банку є календарний день, який є робочим при п’ятиденному робочому тижні (понеділок-п’ятниця) та не є святковим/неробочим/вихідним згідно чинного законодавства України.

Тривалість операційного часу встановлюється з 9:00 до 18:00 (за київським часом).

  • Щоденно цілодобово (24/7):

прийняття до виконання платіжних інструкцій клієнтів банку на здійснення переказу в національній валюті між поточними рахунками суб’єктів господарювання (крім поточних рахунків, операції за якими здійснюються з використанням електронних платіжних засобів) в межах банку, що направлені засобами дистанційної комунікації та не потребують додаткового контролю.

  • В операційні дні протягом операційного часу:

прийняття до виконання платіжних інструкцій та розпоряджень про відкликання, що надійшли до банку в операційні дні протягом операційного часу, а саме:
а) платіжних інструкцій клієнтів банку, прийнятих безпосередньо у відділенні банку (паперова форма);
б) розпоряджень про відкликання, оформлених клієнтами банку або іншими ініціаторами;
в) платіжних інструкцій клієнтів банку, що направлені засобами дистанційної комунікації (окрім платіжних інструкцій клієнтів банку на здійснення переказу в національній валюті між поточними рахунками суб’єктів господарювання в межах банку, що не потребують додаткового контролю);
г) платіжних інструкцій на примусове стягнення.

  • Протягом операційного часу першого операційного дня банку, який слідує за днем отримання банком платіжних інструкцій/розпоряджень про відкликання:

прийняття до виконання платіжних інструкцій та розпоряджень про відкликання, що надійшли до банку після спливу операційного часу або у дні, які не є операційними, а саме:
а) платіжних інструкцій клієнтів банку, прийнятих безпосередньо у відділенні банку (паперова форма);
б) розпоряджень про відкликання, оформлених клієнтами банку або іншими ініціаторами;
в) платіжних інструкцій клієнтів банку із застосуванням засобів дистанційної комунікації (окрім платіжних інструкцій клієнтів банку на здійснення переказу в національній валюті між поточними рахунками суб’єктів господарювання в межах банку, що не потребують додаткового контролю);
г) платіжних інструкцій на примусове стягнення.

Банк здійснює зарахування грошових коштів на рахунки клієнтів:

  • Протягом операційного дня надходження коштів до банку (з 00.00 по 24.00 за київським часом)

        що надійшли до банку в операційні дні:

на поточний рахунок (крім поточних рахунків, операції за якими здійснюються з використанням електронних платіжних засобів) клієнта (якщо платіжна операція не потребує додаткового контролю банку).

  • В операційні дні протягом операційного часу

що надійшли до банку в операційні дні протягом операційного часу:

- на поточний рахунок (крім поточних рахунків, операції за якими здійснюються з використанням електронних платіжних засобів) клієнта (якщо платіжна операція потребує додаткового контролю банку);

- на поточний рахунок клієнта, операції за яким здійснюються з використанням електронних платіжних засобів.

  • Протягом операційного часу першого операційного дня банку, який слідує за днем надходження коштів

що надійшли до банку в операційні дні після спливу операційного часу:

- на поточний рахунок клієнта, операції за яким здійснюються з використанням електронних платіжних засобів;

- на поточний рахунок (крім поточних рахунків, операції за якими здійснюються з використанням електронних платіжних засобів) клієнта (якщо платіжна операція потребує додаткового контролю банку);

що надійшли до банку в дні, що не є операційними:

на поточний рахунок клієнта.

Банк проводить платіжні операції клієнтів, які здійснюються з використанням електронного платіжного засобу,  щоденно в цілодобовому режимі (24/7).

Банк приймає до виконання документи про арешт коштів в операційні дні банку. Документи про арешт коштів, доставлені до банку в дні, які не є операційними, приймаються до виконання в перший операційний день банку, який слідує за днем їх надходження. 

Відділення банку працюють відповідно до встановленого режиму роботи відповідними наказами.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie