Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Свої люди. Допомагаємо постраждалим українцям
23.06.2023

Свої люди — це не обов’язково ті, з ким ви маєте спільну родину. Або навіть ті, яких ви знаєте особисто. Іноді вони живуть не у вашому місті, а в абсолютно різних куточках України. 

Допомагати своїм — надзвичайно важливо. Бабуся з Донецької області — своя. Навіть якщо вона чиясь бабуся. 

І родина з Херсонської області, чий будинок зруйнували — теж своя. Навіть якщо ви живете в Києві і ніколи з нею не перетиналися. 

Сьогодні ці рідні люди потребують нашої допомоги: когось просто варто вислухати, комусь купити квиток на потяг, а хтось буде радіти продуктовому кошику. Не буває великої або маленької допомоги, адже будь-яка допомога важлива. 

Аби ви могли підтримати постраждалих українців швидко та онлайн, Банк Восток об'єднався із Mastercard та Fozzy Group. Тепер незнайомих, але не менш рідних та своїх людей можна підтримати на платформі social.edopomoga.gov.ua

Платіть карткою Mastercard від Банку Восток – і ми збільшимо суму вашого донату. 

Як це працює? 

  • Пройдіть швидку реєстрацію на платформі social.edopomoga.gov.ua в категорії «Отримання та надання волонтерської допомоги».
  • Перейдіть до пункту «Допомогти швидко онлайн», оберіть категорію «Продукти». 
  • Додайте позначку біля мереж «Сільпо», Le Silpo, «Фора», «THRASH! ТРАШ!» та FOZZY C&С.
  • Виберіть заявку, яку бажаєте виконати, і зручну для вас суму номіналу допомоги (передплати за товар): 200, 500 чи 1000 гривень.
  • Платіть карткою Mastercard від Банку Восток – і сума вашої допомоги збільшиться на 50, 75 або 100 гривень відповідно.

Після оплати отримувачу, що потребує допомоги, надійде електронний код (електронний код «Передплата»). Код може бути використаний в одній із торгових мереж: «Сільпо», Le Silpo, «Фора», «THRASH! ТРАШ!» і FOZZY.

Акція діє з 07.06.2023 до 31.12.2023.

Детальніше: https://bit.ly/3Jsk3Um та https://mastercard.edopomoga.gov.ua/uk/

 

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie