Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Подаруйте дітям відпочинок у таборі «Артек» зі знижкою з карткою Mastercard від Банку Восток
18.04.2024

Скористайтесь можливістю влаштувати своїм дітям яскраве літо, сповнене приємних вражень та натхнення. З 10 квітня по 31 серпня 2024 року отримайте 10% знижки на табір «Артек» у Буковелі, розраховуючись преміальною карткою Mastercard World Elite від Банку Восток на сайті bukovel24.com.

Щоб взяти участь в акції, необхідно:

  • в особистому акаунті на сайті Portmone або Tranzzo додати картку або ж обрати раніше додану картку;
  • здійснити оплату за допомогою картки на сайті bukovel24.com для отримання заохочувальної пропозиції одним зі способів:

Перший спосіб – створити особистий кабінет на сайті bukovel24.com, додати картку перед оплатою замовлення. Необхідно натиснути кнопку «Додати нову картку», потім увести необхідні дані на сервісі Tranzzo та зберегти. Якщо все відбулося успішно, у вашому акаунті з’явиться приєднана картка для оплати. Під час замовлення необхідно вибрати дану картку.

Другий спосіб – перед замовленням натиснути на ваш профіль, вибрати «Способи оплати» – «Додати картку», потім увести необхідні дані на сервісі Tranzzo та зберегти. Якщо все відбулося успішно, у вашому акаунті з’явиться приєднана картка для оплати. Під час замовлення необхідно вибрати дану картку.

Інструкція та умови оплати: https://bukovel24.com/uk/mastercard/get-discount-guide

Деталі на сайті mastercard.ua
 

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie