Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Швидкі та прості оплати через Google Pay та Garmin Pay з карткою Visa від Банку Восток
04.06.2019

Тепер власники карток Visa від Банку Восток можуть здійснювати оплати, користуючись мобільним гаманцем Google Pay, а також годинником Garmin.

Visa і Google Pay

Google Pay – це швидкий та простий спосіб платити карткою онлайн. Для оплати в магазинах необхідно розблокувати смартфон (Android версією 4.4 і вище, з підтримкою NFC) і піднести його до безконтактного терміналу.

Щоб почати користуватися Google Pay, необхідно завантажити додаток із Play Market за посиланням. Далі потрібно зареєструвати акаунт і додати туди свої картки Visa від Банку Восток.

Під час використання смартфона у магазинах для оплати через Google Pay, номер картки нікуди не надсилається. А використовується віртуальний рахунок – тож  дані власника картки Visa залишаються у безпеці.

Visa і Garmin Pay

Garmin Pay – це безконтактна оплата годинником Garmin.

Щоб підключити Garmin Pay, необхідно:

- завантажити додаток Garmin Connect на смартфон

- відкрити додаток, зайти у розділ Garmin Devices, обрати свій годинник

- клікнути на Garmin Pay

- за інструкцією додатку підключити свою картку Visa від Банку Восток

Для здійснення оплати з Garmin Pay, потрібно:

- увійти у меню на своєму годиннику Garmin

- клікнути на іконку з гаманцем

- ввести пароль, який був встановлений при підключенні картки Visa від Банку Восток (тільки для першої оплати протягом дня)

- прикласти годинник до терміналу в магазині

Перевагами безконтактної оплати Garmin Pay можуть користуватися власники смартфонів на операційних системах iOS та Android.

 «Більшість клієнтів нашого Банку розраховуються за допомогою мобільних пристроїв. Тому ми постійно працюємо над забезпеченням сучасних можливостей для здійснення фінансових операцій», – зазначає керівник проекту Олексій Столяр.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie