Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток підтримав Black Sea Music Fest в Одесі
03.09.2019

За підтримки Банку Восток 29 серпня в Зеленому Театрі міста Одеси відбулося відкриття Шостого Міжнародного музичного фестивалю Black Sea Music Fest. В рамках якого, до 28 вересня включно, Ви зможете почути вісім чудових концертів за участю зірок світового рівня, Національного одеського філармонічного оркестру і диригента — народного артиста України Хобарта Ерла.

1 і 2 вересня, на честь дня міста Одеси, оркестр традиційно представив програму Odessa International в залі філармонії.

Серед учасників фестивалю - солісти Мідорі, Орест Смовж, Олександр Романовський. У фестивальній програмі прозвучать твори Бетховена, Малера, Берга, Рахманінова, Чайковського, Безбородько, Остаповича та інших композиторів.

- Банк Восток вітає Вас на шостому щорічному фестивалі «BLACK SEA MUSIC FEST»! Те, що така подія відбувається вже вшосте, демонструє високій рівень фестивалю та зацікавленість одеситів і гостей міста важливою подією в світі класичної музики. Банк Восток бачить у своєму стратегічному розвитку підтримку культури України. У зв’язку з цим,  ми, в першу чергу, приймаємо участь в організації заходів, пов’язаних  з класичною музикою, театральною та інтелектуальною діяльністю. Ми впевнені, що така стратегія допоможе підняти культурній рівень українців й таким чином допоможе соціальному розвитку та прогресу в суспільстві, - прокоментував відкриття фестивалю Голова Правління Банку Восток, Вадим Мороховський.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie