Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток став учасником Міжнародного Чорноморського Транспортного Форуму
20.09.2019

18-20 вересня 2019 року в Одесі проходить TRANS EXPO ODESSA 2019. Це Міжнародний Чорноморський Транспортний Форум, який об'єднує в собі 4 міжнародні спеціалізовані виставки: «ТрансУкраїна 2019», «Транс Рейлі Україна 2019», «Комерційний і муніципальний транспорт 2019», а також 16-у Міжнародну виставку по судноплавству, суднобудуванню й розвитку портів «Одеса 2019» та 22-ту міжнародну конференцію «Розвиток транспортної системи України».

Організаторами заходу виступила компанія MEDIACOMPASS UKRAINE.  Основні теми, які піднімаються учасниками на конференції: розвиток ефективної транспортної системи України, ринок залізничних перевезень, розвиток автодорожньої інфраструктури і ринку автомобільних перевезень, портова галузь України, зернові термінали України, лібералізація авіаційних перевезень і багато іншого.

Банк Восток традиційно взяв участь в Міжнародному Чорноморському транспортному Форумі 2019. Так як для нас це дуже важлива можливість спілкування з нашими клієнтами і налагодження нових ділових зв'язків.  Нагадаємо, нещодавно Банк Восток виступив одним із спонсорів на «Чорноморському контейнерному саміті 2019».

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie