Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток нагородив переможців акції для працівників освіти
24.12.2019

Банк Восток постійно проводить різні конкурси серед своїх клієнтів. Цього разу в акції, присвяченій Дню Святого Миколая, брали участь педагоги і вихователі, люди, працю яких важко переоцінити.

Для того, щоб взяти участь в акції треба було всього лише три рази розрахуватися банківською карткою на суми понад 100 гривень, а потім кожна така транзакція автоматично брала участь у розіграші. Конкурс проводився відкрито, шляхом вибору випадкових чисел.

Призами розіграшу були подарункові сертифікати на п'ять і дві тисячі гривень  від магазинів Сільпо і Le Silpo. Щасливими власниками сертифікатів стали тридцять клієнтів Банку Восток.

Банк Восток планує і надалі проводити ще більше конкурсів з приємними призами для клієнтів банку по всій Україні. Тому кожен клієнт Банку Восток зможе вигравати сертифікати, побутову техніку і навіть квитки на заходи світового рівня.

«Я сама люблю отримувати подарунки, але вручати їх – ще більше задоволення. Звичайно, нам приємно, коли людина, яка виграє в нашому розіграші, щиро дивується і посміхається. Ми хочемо, щоб таких приємних моментів і щасливих людей було якомога більше», – зазначила Лія Мороховська, Заступник Голови Правління Банку Восток

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie