Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
З 13 січня всі платежі здійснюються тільки за кодом IBAN
13.01.2020

З 5 серпня 2019 року Національний Банк України ввів міжнародний номер банківського рахунку International Bank Account Number (IBAN). Це означає, що рахунки клієнтів всіх українських банків змінили формат, тепер вони складаються з 29 букв і цифр: перші 10 знаків – це код країни, великі червоні літери і код банку, останні 19 цифр – номер рахунку клієнта банку.

Перераховувати кошти можно було як за IBAN, так і за звичними для нас реквізитами, але з 13 січня 2020 року платежі здійснюватимуться вже тільки за кодом IBAN.

Як дізнатись реквізити рахунків у форматі IBAN?

-    щоб сформувати реквізити Ваших карткових рахунків, оберіть в меню онлайн-банка або мобільного додатка Банку Восток розділ «Мої гроші» та оберіть потрібну картку. В інформації щодо картки знайдіть розділ «Реквізити».

-    щоб сформувати реквізити Ваших поточних рахунків, оберіть в меню онлайн-банка Банку Восток розділ  «Мої гроші» та перейдіть до підрозділу «Поточні рахунки». Оберіть будь-який рахунок та знайдіть розділ «Реквізити» в інформаціі щодо рахунку.

Перехід на IBAN максимально автоматизований. Вам не потрібно замінювати старі рахунки на нові та укладати нову угоду з банком.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie