Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток запрошує на онлайн-концерт Хобарта Ерла 31 грудня
29.12.2020

Шановні клієнти!

Вітаємо з прийдешніми святами та запрошуємо Вас 31 грудня о 18:00 поринути у різдвяну, віденську казку від Хобарта Ерла та Національного одеського філармонійного оркестру.                      

Цьогоріч Банк Восток, напередодні Нового року, дарує усім поціновувачам класичної музики можливість долучитися до трансляції новорічного концерту, де оркестр і головний диригент Хобарт Ерл будуть виконувати «Вальси, польки, марші» Йоганна Штрауса - диригента придворних віденських балів, «короля вальсів».

Протягом 25 років Національний одеський філармонійний оркестр і головний диригент Хобарт Ерл продовжують дарувати одеситам і гостям міста святковий настрій музикою Штрауса. Маестро Ерл навчався і керував організованим їм Віденським камерним оркестром, що дозволило йому, у співпраці з одеським оркестром, оживити чарівність музики Штрауса.

Онлайн-трансляція концерту відбудеться 31 грудня о 18:00 на сайті Національного одеського філармонійного оркестру, за посиланням: https://odessaphil.org.

Відчуйте віденську казку разом з оркестром, пориньте в атмосферу Віденського балу та подаруйте різдвяний настрій собі і всій родині. Банк Восток бажає веселих свят!

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie