Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток взяв участь у святковому заході до Міжнародного дня поля
03.06.2021

27 травня 2021 року, в рамках Міжнародного форуму, на інноваційному полігоні з трансферу сучасних технологій в агропромисловому комплексі Миколаївського НАУ відбувся Міжнародний день поля «Технології вирощування нових сортів зернових культур усіх вітчизняних і провідних міжнародних селекційних центрів».

Банк Восток взяв участь у заході разом з представниками аграрної освіти, науки і виробництва, представниками державних органів влади, Міністерства освіти і науки України, працівниками Науково-методичного центру ВФПО та зарубіжними гостями.

На Міжнародному дні поля учасники мали змогу ознайомитися  із сучасною вітчизняною і зарубіжною сільськогосподарською технікою, адже на полігоні з трансферу сучасних технологій представлено понад 10-ти компаній техніки: LOZOVA, MASHINERY, JOHN DEER, LEMKEN, NEW HOLLAND та інші.

Після цього усіх бажаючих було запрошено до огляду демонстраційних посівів зернових культур вітчизняної та зарубіжної селекції (Німеччина, Сербія, Чехія та ін.). Такий огляд є чудовою можливістю ознайомлення із перспективними сортами зернових культур та інноваційними технологіями їх вирощування.

«Підтримка малого і середнього бізнесу, особливо аграріїв, є одним із ключових пріоритетів в роботі Банку Восток. Ми зацікавлені в динамічному розвитку підприємств агропромислового комплексу України, тому Банк Восток, будучи учасником провідних державних програм підтримки бізнесу, пропонує компенсацію % ставки, вартості сільгосп.техніки та інвестиційні кредити для цілей оновлення основних засобів с\г призначення», — зазначив Голова Правління Банку Восток Мороховський Вадим Вікторович.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie