Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Спеціалісти Банку Восток у партнерстві з Дія.Бізнес провели лекцію в рамках курсу «Власна справа: від реєстрації до фінансів»
07.07.2021

Нагадаємо, що Банк Восток виступив генеральним партнером відкриття в Одесі центру Дія.Бізнес із безкоштовними консультаціями для підприємців, який відкрив одеситам свої двері 11 червня 2021 року.

У центрі Дія.Бізнес одесити можуть отримувати безкоштовні консультації з питань діджиталізації бізнесу та переходу в онлайн, маркетингу, фінансового менеджменту, HR, продажів, юридичної підтримки, фандрейзингу тощо.

2 липня відбулася вже друга лекція від спеціалістів Банку Восток, на якій учасники курсу дізналися: як підприємцю розпоряджатися грошима, як відкрити рахунок в банку, що таке валютний контроль, як перевірити свого партнера та багато іншої важливої для підприємців-початківців інформації. Також учасники мали змогу відкрити ФОП та подати податкову декларацію через сервіс «Дія».

Лекцію провели висококваліфіковані спікери Банку Восток, досвідчені управлінці:

  • Ілля Давидович — заступник начальника відділу моніторингу фінансових операцій Банку Восток
  • Марія Легеза — адвокат, правознавець, радник Голови Правління Банку Восток, директор ТОВ «Юридична компанія “Діол”»
  • Валентина Шкуренко — начальник відділу продажів малого та середнього бізнесу, супроводження та підтримки продажів територіальних підрозділів Банку Восток. Куратор державної програми «Доступні кредити 5-7-9»

«Банк Восток із задоволенням запрошує всіх охочих відвідати лекції у рамках курсу, адже ми впевнені, що практичні поради від наших діючих спеціалістів допоможуть підприємцям-початківцям краще орієнтуватися у будь-яких фінансових питаннях, важливих для розвитку власного бізнесу», — повідомив заступник начальника відділу моніторингу фінансових операцій Банку Восток.

Запрошуємо вас на третю лекцію в рамках курсу «Власна справа: від реєстрації до фінансів» вже цієї п’ятниці, 9 липня о 19:00. На лекції куратор державної програми «Доступні кредити 5-7-9» Банку Восток Валентина Шкуренко допоможе розібратися, які є державні та банківські програми підтримки малих підприємств, дізнатися більше про факторинг, тендерні гарантії та як подати документи на грант.

Зареєструватися на лекцію можна за посиланням: https://lnk.bio/diia.business.odesa

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie