Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток взяв участь в XII міжнародному «Чорноморському контейнерному саміті - 2018».
14.09.2018

В Одесі 6 вересня відбувся XII міжнародний «Чорноморський контейнерний саміт - 2018». У ньому взяли участь понад 150 учасників з семи країн світу. Саміт зібрав кращих фахівців в області контейнерної логістики і надав можливість для плідного спілкування керівникам транспортних компаній, компаніям-вантажовласникам, перевізникам, операторам терміналів, лінійним агентам, експедиторам, представникам державних структур, пов'язаних з роботою транспортної галузі.

У Банку Восток обслуговується значна частина контейнерного бізнесу (міжнародні контейнерні лінії, експедитори, контейнерні термінали і так далі). «Чорноморський контейнерний саміт» став для Банку чудовою нагодою поспілкуватися з потенційними і вже діючими клієнтами, докладніше дізнатися про їхні потреби і запропонувати найвигідніші і зручні форми співробітництва.

За словами начальника відділу продажів корпоративного бізнесу Руденко Владислава: «Одним з основних переваг Банку Восток є той факт, що клієнти з морської галузі є для Банку зрозумілими і стратегічними. Ми розуміємо всі їхні потреби, у нас великий досвід роботи з представниками даної сфери, і тому ми здатні приймати рішення швидше, ніж інші банки. При високій якості і гнучкому підході, ми зберігаємо конкурентоспроможну вартість обслуговування».

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie