Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток прийняв учасників асоціації власників сімейних компаній
24.07.2019

Тридцять третя зустріч об'єднання сімейних компаній Family Business Network International в Україні (FBN-Україна) відбулася в Одесі за участю Банка Восток.

FBN-Україна, на чолі з президентом асоціації Владиславом Бурдою і co-CEO FBN Ukraine Ларисою Мудрак, включає в себе вже більше 40 сімей, організовує івенти, які проходять три рази на рік і збирають по 60-70 чоловік. Асоціація сімейних бізнесів в Україні створила освітньо-комунікаційну платформу, де власники сімейних бізнесів і члени їх сімей знайомляться і спілкуються один з одним, обмінюючись досвідом. Формат зустрічей досить простий: один або кілька спікерів діляться особистим досвідом в сімейному бізнесі з аудиторією людей схожого роду діяльності, обговорюють важливі теми бізнесу і беруть участь в спортивно-розважальних івентах.

«Наша місія як відділення FBN International в Україні: ми хочемо створити прецеденти, коли капітал буде передаватися з покоління в покоління з найменшими втратами» - заявив Владислав Бурда, президент корпорації RedHead, ініціатор створення асоціації сімейних бізнесів в Україні.

Цього разу учасників зустрічі приймав в Одесі Банк Восток. На заході з лекцією про сімейний бізнес виступила Лія Мороховська, Заступник Голови Правління.

«Банк Восток - дійсно сімейна компанія. Адже всі співробітники банку - це  також одна велика родина», - підкреслила Лія Мороховська.

Для представників  FBN-Україна Голова Правління Банку Восток Вадим Мороховський провів екскурсію в Музеї сучасного мистецтва Одеси, де проходить виставка за підтримки Банка Восток.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie