Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Покупки «в один скан» з мобільним додатком із Masterpass – відтепер у магазинах «Фора»
30.08.2019

Покупці супермаркетів мережі «Фора» отримали можливість розраховуватись на касі смартфоном через QR-код за допомогою мобільного додатку «Фора» з інтегрованою платформою цифрових гаманців Masterpass.
 
Київ, 30 серпня 2019 р. — Мережа «Фора» у партнерстві з Mastercard та Банком Восток запустили рішення, з яким покупці можуть розраховуватися на касах 240 супермаркетів лише «в один скан», без необхідності тримати платіжну картку в руках. У мобільний додаток «Фора» інтегровано платформу цифрових гаманців Masterpass, що дозволяє оплачувати покупки на касі смартфоном за допомогою QR-коду.
 
Процес розрахунку за товари в супермаркетах «Фора» за допомогою мобільного додатку є простим і швидким: покупцеві необхідно відкрити на екрані свого телефону мобільний додаток «Фора», відсканувати на касі персональний QR-код з екрану та повідомити касирові про бажання розрахуватися додатком. Після цього вартість покупки автоматично списується з банківської картки, що додана у цифровий гаманець Masterpass. За розрахунки через QR-код у мобільному додатку учасники програми лояльності «Фора Club» отримують не 1 бал, як зазвичай, а 1,5 бали за кожну витрачену гривню.
 
«Фора Сlub» — програма лояльності мережі супермаркетів «Фора», яка забезпечує учасникам вигідні пропозиції та додаткові зручності. Мобільний додаток «Фора» з інтегрованою платформою цифрових гаманців Masterpass для оплати покупок смартфоном — нова вигідна та зручна пропозиція для наших Гостей.  Ми впевнені, що мобільний додаток «Фора» стане улюбленим та незамінним помічником нашим Гостям та однією з наших конкурентних переваг. Запуск мобільного додатку — лише перший крок на шляху втілення усіх наших інноваційних задумів та розробок —нових сервісів, широкого функціоналу та яскравого дизайну», — поділилась Любов Самойлова, керівник департаменту розвитку взаємовідносин з покупцями мережі «Фора».
 
Створити цифровий гаманець Masterpass користувач може безпосередньо в мобільному додатку «Фора», увівши дані платіжної картки для автоматичної реєстрації в гаманці. Якщо користувач уже має зареєстрований цифровий гаманець, система надасть доступ до раніше доданих до нього карток після підтвердження. Masterpass безпечно зберігає дані платіжних карток різних банків і платіжних систем.
 
«Кожне рішення Mastercard має на меті покращувати досвід розрахунків. Поєднання платіжної картки в цифровому гаманці Masterpass із програмою лояльності супермаркету в одному додатку спрощує і пришвидшує процес оплати товарів та дозволяє розраховуватись смартфоном на касі «в один скан». Такі зручні рішення демонструють переваги переходу на безготівковий стиль життя — зі швидкими, зручними та безпечними розрахунками», — зазначив Юрій Батхін, віце-президент із розвитку бізнесу Mastercard в Україні.
 
Банком-еквайром рішення став Банк Восток.
 
«Банк Восток завжди готовий брати участь у реалізації нових і сучасних рішень, які допомагають розвивати картковий бізнес в Україні. Ми раді, що у співпраці з нашим багаторічним партнером «Фора» представили можливість більш простих, безпечних і швидких розрахунків. Безготівкові платежі стають одним з найбільш затребуваних способів розрахунків в Україні, ми прагнемо йти в ногу з часом», — повідомила Катерина Смазнова, керівник відділу еквайрингу Банку Восток.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie