Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Співробітники Банку Восток взяли участь в спеціалізованому семінарі: «Логістика, Контейнерні перевезення. Виклики»
30.10.2019

25 жовтня 2019 року в Одесі міжнародна юридична служба у сфері морського права «Interlegal», спільно з німецьким логістичним холдингом HHLA і контейнерним перевізником Maersk, провели спеціалізований семінар на тему контейнерного і логістичного бізнесу в регіоні Чорного моря: «Логістика.  Контейнерні перевезення. Виклики».

У семінарі взяли участь найвідоміші учасники сфери транспортних перевезень, фахівці контейнерного бізнесу, портової інфраструктури та логістики, агротрейдери, експедитори, юристи та багато спеціалістів інших сфер. Серед постійніх гостей семінару були такі відомі компанії, як: «Контейнерний термінал Одеса», «Maersk Ukraine», «Laman Group» та інші.

На семінарі підіймали такі важливі теми, як майбутнє глобальних ланцюгів поставок та контейнерного бізнесу, огляд нестандартних ситуацій з практики контейнерного бізнесу на Чорному морі. Також обговорювались нові реалії морських перевезень, а саме: прозорість, юрисдикції, процедури та законодавства. В результаті семінару учасники отримали нові, готові до застосування, практичні знання з актуальних питань ведення контейнерного і логістичного бізнесу в регіоні Чорного моря. Та систематизували знання, щодо попередження ризиків в контейнерних перевезеннях.

Банк Восток не вперше бере участь у заходах сфери морських перевезень, таких як семінар «Логістика, Контейнерні перевезення. Виклики». Для Банку Восток це ще одна важлива можливість для спілкування з нашими клієнтами та партнерами, спеціалістами сфери транспортних перевезень, та налагодження нових ділових знайомств.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie