Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток спільно з Mastercard влаштували преміум-вечір для постійних клієнтів
01.11.2019

Преміум-вечір під назвою «Art of privileges» відбувся в Києві, у центрі М17, який активно популяризує та підтримує розвиток сучасного українського мистецтва. У просторих залах галереї нерідко проходять виставки та різноманітні мистецькі заходи.

На цій зустрічі запрошені гості в неформальній обстановці спілкувалися з керівництвом Банку Восток і Mastercard. Представники Mastercard розповідали клієнтам банка про те, які переваги мають преміальні картки, і як зручно ними користуватись. Всі присутні могли взяти участь у розіграші приємних призів від Банку Восток і Mastercard, зробивши оплату на 1 копійку картою Банку Восток зі свого смартфону.

Розважали гостей вечора фуршетом з різноманітними делікатесами та дегустацією елітних сортів віскі від Le Silpo. Головним подарунком вечора від Банку Восток і Mastercard для присутніх гостей стала ексклюзивна лекція  директора академії CHANEL Давида Мордашева та музичний джазовий виступ українського гурту Музо:Muzo.

«Ми з гордістю говоримо про те, що зараз преміальні картки та інноваційні послуги, які пропонує Банк Восток сумісно з Mastercard, дозволяють нашим клієнтам привілейовано та комфортно подорожувати, швидко та зручно розраховуватись та залишатись на зв’язку з банком з будь-якої точки світу. Для нас найважливішою метою є комфорт наших клієнтів», — наголосив Голова Правління Банку Восток Вадим Мороховський, який подякував клієнтам і друзям банку за довіру  протягом багатьох років.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie