Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток взяв участь в XXII конференції, присвяченій Всеукраїнському Дню Логіста 2019
03.12.2019

29 листопада в Києві пройшов захід, приурочений Всеукраїнському Дню Логіста. Ця конференція є унікальним комунікаційним майданчиком, який сприяє обміну досвідом між представниками бізнесу та експертами в логістичній сфері, обговоренню тенденцій розвитку логістики та є відмінним шансом для учасників поділитися здобутками, перейняти успішний досвід і обговорити ідеї подальшого підвищення ефективності бізнесу.

Всеукраїнський День Логіста традиційно об'єднує понад 100 компаній, представників різних галузей для вирішення всіх етапів ланцюга поставок, підвищення ефективності складської обробки товарів, транспортного та інформаційного забезпечення підприємств, роботи з персоналом в логістиці, а також передачі логістичних бізнес-процесів на аутсорсинг.

Банк Восток з радістю приймає участь в конференції, адже для нас важливо розуміти тенденції та перспективи ринку складської логістики, обмінюватися досвідом з партнерами і спільними зусиллями розвивати ринок логістики в Україні. Також ми не втрачаємо можливості вести переговори з потенційними клієнтами та партнерами, що дозволяє нам налагодити нові зв'язки і укладати домовленості про співпрацю.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie