Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток вже підключений до державної програми «Дія»
07.02.2020

З 6 лютого 2020 року в Україні запустили мобільний застосунок «Дія», створений для зберігання всіх необхідних документів в електронному вигляді. Сервіс працюватиме у вигляді мобільного застосунку та сайту.

Вже зараз за допомогою «Дії» можна оцифрувати своє посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Як це зробити
- Завантажте застосунок «Дія»
  Apple Store
  Play Market
- Натисніть BankID та оберіть Банк Восток
- От і все! Ваше електронне посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу тепер у застосунку «Дія»!

Як користуватися електронними документами
Ви можете користуватись своїм водійським посвідченням і техпаспортом в електронному вигляді. Тепер Ваші документи мають спеціальний QR-код, за яким можна перевірити достовірність документа. Поліція не може вимагати від Вас пред’явлення оригіналу документа, але Ви маєте пам’ятати, що для використання електронних документів Ваш смартфон має бути підключений до Інтернету. 
 
Що в додатку буде ще?
Наступними мають бути у цифровому вигляді автоцивілка, студентський квиток, паспорт громадянина України або ID-картка та закордонний паспорт. Крім того, з'явиться можливість оплачувати штрафи за порушення ПДР, оформляти допомогу при народженні дитини, а також здійснювати банківські операції.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie