Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток взяв участь у щорічному Великому Дитячому Дні
21.07.2020

18 та 19 липня в одеському Зеленому театрі відбувся щорічний Великий Дитячий День. Масштабний освітньо-розважальний захід для дітей, на якому юні учасники дізналися як влаштована людина, з чого складається всесвіт, як працює техніка і розвивається наука. Для дітей будь-якого віку були організовані різні майстер-класи, лекції, спортивні тренування, художні виставки, смачні і корисні частування, а також вечірній кінопоказ просто неба.

Банк Восток взяв активну участь у заході та встановив свою інтерактивно-освітню зону, яка стала найулюбленішою серед дітей. Наші креативні працівники цікаво розповідали дітям про захисні позначки гривні, демонстрували банкноти різних країн світу та їх особливі відмінності. Під наглядом професіоналів, малеча мала змогу розібратися з новітнім касовим обладнанням та навчитися користуватись терміналами.

Кожен юний учасник отримав приємні сувеніри та мав змогу разом з батьками отримати та активувати картку  Гостя Зеленого Театру. Це безкоштовна платіжна картка Mastercard від Банку Восток для тих, хто бажає посприяти розквіту Зеленого театру. З кожної оплати цією карткою 0,2% суми банк направляє на рахунок театру.

«Ми переконані, що в наших дітях важливо якомога раніше виховати розумний підхід до грошей і вміння планувати витрати, навчити їх відрізняти справжні купюри і розуміти, які бувають способи оплати. Ці прості знання забезпечать їм фінансову грамотність і безпеку в дорослому житті. Ми дуже раді стати частиною цього заходу і вдячні дітям та їх батькам за інтерес до зони Банку Восток. Разом ми зможемо забезпечити нашим дітям щасливе та обізнане майбутнє», – зауважила Катерина Бокій, начальник Управління роздрібного продажу.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie