Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
На Mastercard Day 2020 Банк Восток відзначили нагородою «Social changer»
04.12.2020

Компанія Mastercard провела щорічну конференцію Mastercard Day 2020, в цьому році захід відбувся онлайн. Компанія традиційно відзначила кращі банки, які реалізували найбільш значні проекти для розвитку виплат.

Mastercard традиційно відмітила українські банки-партнери за спільний з компанією активний розвиток карткових продуктів і безготівкових сервісів, а також впровадження інноваційних технологічних рішень, які змінюють платіжний ринок.

На рахунку Банку Восток багато успішних соціальних проєктів спільно з Mastercard: реалізація безконтактної оплати проїзду на одеському фунікулері, яка була впроваджена ще в 2018 році. На даний момент Банк Восток активно працює над безготівковими оплатами в одеських трамваях. Спільно з Mastercard ми створили програму підтримки Зеленого театру — першого і єдиного амфітеатру просто неба в Одесі. Також, вже в 2021 році одесити зможуть познайомитися з новим проектом Банку Восток у співпраці з Mastercard.

«Ми в Mastercard переконані, що сьогодні бути відповідальним бізнесом та реалізовувати соціально значимі ініціативи, які роблять міста більш сучасними та комфортними, — важливо як ніколи. Банк Восток вже втілив не один соціальний проект для рідного міста Одеса. З банком ми запустили чимало smart-city рішень: наприклад, безконтактні оплати на фунікулері чи в трамваях. І все це — на додаток до сміливих фінансових рішень банку. Тому ми дуже раді відзначити Банк Восток нагородою «За лідерство у соціальних проектах» за сталість у розвитку і підтримку соціальних ініціатив», — Анна Онищенко, віце-президент по роботі з клієнтами Mastercard в Україні та Молдові.

Нагадаємо, що на Mastercard Day 2019 Банк Восток відзначили одразу двома нагородами: «Let's make Odessa great again» і «QR & Masterpass solution for Silpo» за розрахунки в додатку Сільпо за допомогою QR-code.

 «Банк Восток продовжує бути соціально-відповідальним бізнесом, приділяти особливу увагу інноваціям і постійно працювати над створенням комфортних умов для одеситів та гостей міста. Безконтактні оплати дуже актуальні у швидкому ритмі життя і відповідають вимогам сучасного споживача, тому ми будемо продовжувати нести нові технології в маси, аби полегшувати та усучаснювати щоденні необхідні людству послуги», — повідомляє Ольга Тангаєва, начальник департаменту операцій з платіжними картками Банку Восток.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie