Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
За підтримки Банку Восток відбудеться Одеський міжнародний конкурс скрипалів
05.05.2021

З 7 до 13 травня в Одесі пройде міжнародний конкурс скрипалів, присвячений 150-річному ювілею видатного педагога Петра Столярського, який об'єднає 24-х кращих музикантів з 12 країн світу, серед яких Україна, США, Японія, Корея, Франція, Німеччина, Нідерланди та інші.

У заході візьмуть участь молоді та талановиті скрипалі, віком від 16 до 28 років, яких відібрало міжнародне журі. Конкурс матиме декілька турів, перші два відбудуться в приміщенні Одеської національної музичної академії імені А. В. Нежданової. Третій тур та заключний гала-концерт лауреатів конкурсу пройде на сцені Одеської обласної філармонії у супроводі Національного одеського філармонічного оркестру під керуванням маестро Хобарта Ерла.

Організатори конкурсу – відомі одеські скрипалі Андрій Мурза та Олексій Семененко.

Переможцям конкурсу буде вручено грошові премії, а також скрипку видатних українських майстрів Кремонської школи Мирослава і Ореста Пуцентели, яка дістанеться лауреату першої премії конкурсу.

Для Банку Восток велика честь виступити генеральним спонсором Одеського міжнародного конкурсу скрипалів і підтримати ініціативу об'єднання міжнародних талантів саме в нашому гостинному місті, щоб вкотре підтвердити статус Одеси як одного з найбільших творчих центрів Східної Європи.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie