Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток став учасником Міжнародної конференції «Зернові термінали»
29.11.2021

26 листопада 2021 року в Одесі відбулася шоста Міжнародна конференція «Зернові термінали: нові проєкти, обладнання та технології», організована видавництвом «Порти України».

Представники Банку Восток вже традиційно взяли участь у конференції спільно з власниками та ТОП-менеджерами зернових терміналів, портовими операторами, найбільшими асоціаціями сектору, ключовими експортерами агропродукції, вантажовласниками та іншими експертами галузі.

У рамках заходу обговорювалися зміни на вітчизняному ринку морської перевалки зернових, які сталися за останні кілька років, розвиток зернових терміналів, посилення конкуренції за вантажопотоки та перспективи судноплавного спрямування. Під час конференції спікери та учасники ділилися своїм успішним досвідом застосування інновацій, останніми трендами ринку та своїми моделями розвитку бізнесу.

Національний морський рейтинг України, за підсумками роботи минулого Маркетингового року, провів на конференції нагородження стивідорних компаній України, які ведуть перевалку зерна, у номінаціях «Зерновий термінал року» та «Темпи зростання».

Нагадаємо, що Банк Восток пропонує професійні продукти та послуги для транспортної галузі, а саме: перевірену часом роботу з платежів «день на день» для портових агентів та представників контейнерних ліній, професійний валютний контроль, прості рішення для експедиторів овердрафту до поточних рахунків. А також проводить аналіз та фінансування інвестиційних проектів портової структури України.

«Участь Банку Восток у міжнародній конференції «Зернові термінали» відкриває можливість ближче познайомити представників зернових терміналів, транспортних бізнесів та інших експертів галузі з сервісами банку. Також це чудова можливість заглибитись у потреби головних гравців галузі, та зрозуміти актуальні запити наших потенційних клієнтів», — повідомив співробітник корпоративного бізнесу Банку Восток Дубровін Олександр.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie