Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток спільно з Лондонською фондовою біржею провів перший семінар з IPO та лістингу
16.12.2021

15 грудня відбувся навчальний семінар для клієнтів Банку Восток з питань організації лістингу та допуску до торгів на Лондонській фондовій біржі.

Організаторами семінару виступили Банк Восток та Лондонська фондова біржа. Партнерами, а також спікерами заходу стали провідні галузеві експерти, представники: міжнародної мережі незалежних фірм з надання аудиторських, податкових та юридичних послуг KPMG; інвестиційно-банківської та фінансової групи Ренесанс Капітал, міжнародної юридичної фірми Baker&McKenzie.

Учасниками цього освітнього івента стали зацікавлені у процесі IPO клієнти Банку Восток, понад 10 ключових компаній України, лідери у найрізноманітніших сферах бізнесу.

Розпочався семінар із вітального слова Голови Правління Банку Восток Вадима Мороховського. Потім Аюна Нечаєва, Голова європейських ринків первинного капіталу, детальніше ознайомила учасників з Лондонською фондовою біржею, загалом із перевагами виходу на біржу та останніми тенденціями ринків капіталу Великобританії.

Представник ринків первинного капіталу країн СНД та Центральної Азії, Катерина Горбатюк, приділила особливу увагу вимогам до допуску на основний ринок та AIM та нюансам залучення боргового фінансування.

Також учасники семінару отримали корисну інформацію про підготовку до процесу IPO, а саме про вимоги до компаній, експертні оцінки та документацію. Обговорили з експертами терміни та ключові етапи процесу IPO та важливість взаємодії з інвесторами. Про правові аспекти, проспект емісії та регулятивний процес учасникам розповів старший юрист міжнародної компанії Baker&McKenzie, Максим Храпов.

Банк Восток планує не зупинятися та активно продовжувати просувати своїх клієнтів у світову банківську систему, інформувати українські компанії про можливі способи виходу на міжнародні ринки капіталу, поділяючись при цьому кейсами успішного досвіду найбільших міжнародних компаній.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie