Please turn over
device vertically
Банк Восток виступив генеральним партнером Odesa Economic Revival forum 2024
25.09.2024

В Одесі пройшов міжнародний форум Odesa Economic Revival forum 2024, який об’єднав фінансистів, політиків, міських керівників, дипломатів, бізнесменів, міжнародних партнерів із 23 країн світу, зокрема всіх, хто прагне відродження економіки України та безпосередньо Одеси. Серед високоповажних гостей були: Посол Італії, Посол Литви, екс-представник НАТО Курт Волкер, мер Стамбулу, мер Венеції, а також Посол Японії.

Голова Правління Банку Восток Вадим Мороховський, як співголова Odesa Business Club, здійснював модерацію зустрічі з Куртом Волкером.

Основною метою форуму було обговорення економічних викликів воєнного часу, визначення перспективних напрямків розвитку, а також він став чудовою можливістю показати міжнародним партнерам інвестиційну привабливість Одеси і готовність міста до покращення та продуктивної співпраці. Ми вдячні міжнародній спільноті за підтримку нашої країни і, в свою чергу, готові наполегливо працювати над відновленням економіки, залученням інвестицій і створенням нових можливостей для українців.

Також в рамках форуму відбувся спеціальний захід – MADE IN ODESA FEST – за участю малого та середнього бізнесу, який сьогодні, попри усі виклики воєнного часу, продовжує активно працювати в Одесі, не змінюючи своїх принципів, йдучи вперед – до перемоги. Банк Восток взяв активну участь у цьому заході, презентувавши свої послуги. 
 
Загалом захід зібрав 650 учасників та 42 експоненти. Компанії та підприємства Одеси ознайомили гостей зі своїми досягненнями: продукцією, послугами та сервісами. У програмі були інтерактиви, розіграші подарунків, благодійний аукціон, виступ фіналістки нацвідбору Євробачення, амбасадорки бандури в Україні та світі Марини Круть (KRUT). Під час фестивалю було зібрано понад 226 тис. грн на допомогу Збройним Силам України.
 
Для Банку Восток велика честь виступити генеральним партнером форуму і брати участь у сприянні масштабування бізнесу та відновлення країни. Ми щасливі, що місто не тільки зберігає історично притаманний йому культурний та економічний потенціал, а й активно розвиває його навіть попри війну.

×
We use cookies. By pressing «Ok» You agree with our Privacy Policy and also to location or use of all cookie files