Please turn over
device vertically
У рейтингу «ТОП-50 найвпливовіших жінок фінтеху – 2023» одразу дві керівниці Банку Восток
06.09.2023

Заступник Голови Правління Банку Восток Лія Мороховська та СЕО Банку Власний Рахунок Христина Кармазіна увійшли до рейтингу «ТОП-50 найвпливовіших жінок фінтеху України».

Банк Восток – єдиний банк, з команди якого одразу дві жінки потрапили до рейтингу. Це свідчить про те, що з їхньою допомогою банк досяг вагомого успіху у діджиталізації фінансових послуг.

Щорічне аналітичне дослідження у сфері фінансових технологій було організовано вже втретє Українською асоціацією фінтех та інноваційних компаній (UAFIC) за підтримки EFSE Development Facility та EU4Business. Відбір номінанток проводився серед жінок, що працюють у банках та небанківських установах, платіжних компаніях, стартапах і державному секторі.

Лія Мороховська присвятила банківській сфері вже понад 25 років, веде спільний проєкт із мережею супермаркетів «Сільпо» з впровадження необанку Банк Власний Рахунок. Разом із командою досягла того, що Банк Восток у рейтингу за обсягом чистих активів зі 154-го місця став 19-м та увійшов до трійки найбільших банків з приватним капіталом.

Христина Кармазіна з командою запустила перший екосистемний необанк України – Банк Власний Рахунок й успішно розвиває його, вивівши на самоокупність у перший рік запуску. Наразі під час воєнного стану банк збільшив кількість активних гостей, утримав команду, успішно запускає новітні фінансові продукти і суттєво диференціюється на ринку українського банкінгу. Завдяки чому отримав визнання як Best FinTech ecosystem, за версією Ukrainian Fintech Awards 2023.

Нагадаємо, що цифровий Банк Власний Рахунок створено на базі Банку Восток.

Під час складання рейтингу «ТОП-50 найвпливовіших жінок фінтеху» було отримано 327 заявок, лише 93 з яких передали експертному журі для подальшого голосування. При відборі враховувався стаж та результати роботи у сфері, наявність публікацій на тему фінтех, участь у профільних заходах, присвячених розвитку фінтех-сектора, проактивна позиція в популяризації інноваційних програм та продуктів у сфері фінансів.

Банк Восток пишається своєю командою, яка, попри всі виклики, пов’язані з війною, продовжує удосконалювати сервіс, успішно рухатись у напрямку діджиталізації та займати тверді позиції в таких важливих українських рейтингах!

×
We use cookies. By pressing «Ok» You agree with our Privacy Policy and also to location or use of all cookie files