Please turn over
device vertically
Продовжуємо допомагати в 2024 році
10.05.2024

З перших днів війни Банк Восток підтримує українських захисників і захисниць.
 
У 2024 році Банк Восток разом з БФ «Милосердя Віктор» перерахував понад 9 млн грн на підтримку військових і рятувальників, медицину, допомогу дітям військовослужбовців.

1 000 000 грн було виділено БФ «Суперлюди» на підтримку багатофункціонального закладу – Superhumans Center. Це всеукраїнський сучасний центр, який займається протезуванням, складною реконструктивною хірургією, реабілітацією та психологічною підтримкою українців, які отримали травми через війну.

29.11.2022 року між Банком Восток та 126-ю окремою бригадою територіальної оборони м. Одеса було підписано Меморандум про взаємодію та співпрацю. Починаючи з листопада 2022 року на постійній основі здійснюється щомісячна фінансова підтримка потреб 126-ї бригади (придбання транспортних засобів, запчастин, квадрокоптерів та іншої тактичної електроніки). Також банк безперервно співпрацює з Патронатною службою бригади й фінансує проєкти служби щодо підтримки поранених військовослужбовців, сімей загиблих та безвісти зниклих захисників. 
 
Підтримка військових та рятувальників 

  • Для ДСНС Одеської області закупили на 3,2 млн грн: дронів, техніки, електроніки. А ще – кошти пішли на проєкт переоснащення мобільного пункту управління ДСНС, який забезпечить оперативне реагування на пожежі, а також на професійний навчальний центр для співробітників
  • 1 048 400 грн виділили на квадрокоптери DJI Mavic, три військові автомобілі та запчастини для авто
  • Придбали прилади нічного бачення, автозапчастини, квадрокоптери, тренажери, відстежувальні комплекси
  • 782 тис. грн виділили на закупівлю приладу стеження для прикордонного загону Національної прикордонної служби України

Медична допомога

  • Допомогли Військово-медичному госпіталю Одеського регіону (закупівля шприців та перев’язувальних матеріалів для військових)
  • Надали підтримку Військово-медичному центру Південного регіону (препарати та перев’язувальні матеріали, обладнання для переливання крові, шприци тощо)
  • Забезпечили реабілітаційне відділення військового шпиталю балансувальним диском, кінезіо тейпами, масажними роликами тощо
  • Допомогли українському медичному центру реабілітації матері та дитини МОЗ України (термостат сухого повітря, пеленальний столик, світломузичне панно)
  • Виділили кошти на медичне обладнання для Інституту раку (три гінекологічних крісла, кушетка та інвалідний візок)

Допомога дітям військовослужбовців

  • Закупили 3 дитячі біговели і 25 бездротових навушників для дітей загиблих військовослужбовців
  • Здійснюємо регулярну організацію літнього відпочинку для дітей бійців 126-ї бригади територіальної оборони м. Одеса
  • Підтримали ідею створення «Курсантського клубу» факультету ДШВ та МП Військової академії міста Одеса і вже більше року надаємо фінансову підтримку

Далі – більше! Об’єднуємо сили і продовжуємо підтримувати тих, хто цього найбільше потребує. Разом до Перемоги!

×
We use cookies. By pressing «Ok» You agree with our Privacy Policy and also to location or use of all cookie files