Будь ласка, переверніть
пристрій вертикально
Банк Восток розповів про державну програму «Доступні кредити 5-7-9%» на відкритій zoom-конференції
14.05.2020

12 травня начальник Департаменту продажів корпоративного бізнесу Банку Восток Шулла Сергій виступив спікером на відкритій zoom-конференції, де розповів про державну програму «Доступні кредити 5-7-9%», а саме про те, як сьогодні держава допомагає підприємцям та які можливості та ризики передбачає програма.

Сергій детально відповів на найпоширеніші питання: як працює програма, на які цілі можна взяти кредит, чи потрібна застава для отримання кредиту та які документи треба подавати.

Організаторами zoom-конференції спільно з Банком Восток стали Business Incubator Group Ukraine, Caritas Odesa UGCC, Офіс розвитку малого та середнього підприємництва/SME.DO. Спікерами конференції виступили представники влади та банку, а слухачами стали переважно власники малого та середнього бізнесу, а також фермери.

Нагадуємо, нещодавно Банку Восток було надано статус уповноваженого банку за програмою «Доступні кредити 5-7-9%». Детальніше ознайомитися з умовами отримання кредиту за програмою можна тут.

×
Ми використовуємо файли cookie. Натискаючи «Ок», Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності, а також на розміщення або використання всіх файлів cookie